ATTENTION TO

Founder Baru Yang Tengah Struggle Nak Mulakan Jualan Pertama Selepas Produk Sampai Kat Tangan ? Tak tahu nak posting pelancaran macam mana, even nak tentukan harga produk pun pun tak tahu ?

Amaran: Seminar ini tidak sesuai untuk anda yang DAH ADA ILMU PENUH DIDADA, dan sudah pun menjana income 5 angka sebulan.

5

MASALAH UTAMA UNTUK NEWBIE YANG BARU START ADA PRODUK SENDIRI

Ye, kami faham mostly bila dekat sesi coaching ini, mereka dedahkan bahawa kebanyakkan mereka

MEMPERKENALKAN

MARKETING STRATEGY PRODUCT LAUNCHING EDISI NEWBIE PRODUK JENAMA SENDIRI.

Ramai orang ingat lepas je buat produk ni , sale terus berdesup, bahagia, indah dan kaya raya.

Hakikatnya , bila nak buat produk ni anda wajib beri komitmen untuk meneruskan perjalanan bisnes produk jenama sendiri ini.

Untuk memastikan bisnes kita terus bergerak dalam masa yang sama kita dapat cepat rolling modal, kita perlukan MENTOR, ILMU & SRATEGI yang betul, agar dapat menjalankan dan menguruskan bisness produk jenama sendiri dengan baik disamping dapat mengurangkan risiko kerugian.

Oleh sebab itu, kami WAKIL KILANG OEM yang sudah berpengalaman lebih 8 tahun dalam menguruskan operasi pembuatan produk jenama sendiri , dengan rela hati bersedia untuk berkongsi pengalaman, formula serta strategy step by step bagaimana melancarkan produk jenama sendiri khusus untuk newbie atau individu yang baru sahaja menceburi bidang ini.

Ini merupakan salah satu inisiatif dan satu-satunya program small group coaching yang diasaskan oleh kilang MOHA BIOTECH MANUFACTURING untuk membimbing founder dan newbie secara terus dari asas sehingga produk sampai ke tangan,

Tidak hanya itu, kami terus menyediakan template yang mudah faham dan penerangan yang sangat jelas dalam melancarkan produk baru bermula dari marketing apa yang ada ditangan (zero cost marketing) berdasarkan “MODUL KHAS “STRATEGY PRODUCT LAUCHING EDISI NEWBIE”

ANTARA TOPIK YANG DIKUPAS DALAM MARKETING STRATEGY PRODUCT LAUNCHING EDISI NEWBIE PRODUK JENAMA SENDIRI

SIAPA YANG BANTU ANDA!

Shida Mohammad merupakan “Director” kepada MOHA Group Of Companies yang menaungi 4 buah anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman lebih 8 tahun terlibat dalam latihan dan pemasaran, perancangan strategi berkaitan jualan dan pemasaran produk dan servis dibawah MOHA GROUP SDN BHD sejak tahun 2014 lagi.

Keterlibatan beliau dalam industri kecantikkan ini pernah mendapat liputan di Akhbar SInar Harian, Utusan Malaysia, Selamat Pagi Malaysia (TV1), Nona TV3 (kecantikkan) , Capital TV, TV AlHijrah, Majalah Mingguan Wanita, Buku Ohsemnya Sedekah.

Kejayaan beliau mencapai RM8 Juta dalam tempoh setahun pada salah satu anak syarikat MOHAGROUP menjadikan beliau kini CEO untuk anak syarikat tersebut.

Selain merupakan pelajar terbaik dalam Diploma Sains Kesetiausahaan, Politeknik Port Dickson pada tahun 2010, Beliau juga adalah lepasan Diploma on Cosmetology di Lembaga Estetik Medik , Bandung Indonesia & Diplomo ini Medical Skin & Trichology di IICTN Mumbai, India.

BAGAIMANA SESI INI AKAN DIADAKAN?

Sesi coching ini akan disampaikan secara “LIVE” melalui platform online “GOOGLE MEET” . Anda boleh akses sesi ini secara online menggunakan laptop, smartphone, tablet, mahupun dekstop dimana mana anda berada.

Maaf! Sesi Ini Takde Rakaman. Kami percaya sesiapa yang serius, dia mesti akan luangkan masa.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian mereka yang pernah hadir dalam sesi coaching ini.

JADI, BERAPA HARGA UNTUK 1 SESI MARKETING STRATEGY PRODUCT LAUNCHING EDISI NEWBIE PRODUK JENAMA SENDIRI INI?

Terus-terang saya katakan! Nilai keseluruhan yang terkandung di dalam pakej ini adalah sangat bernilai dan tidak murah!

Ini ianya adalah hasil daripada kajian sebenar dan pengalaman kami menjadi pengilang untuk lebih dari 200 founder sejak 8 tahun yang lalu.

Baiklah, tanpa melengahkan masa lagi, saya tawarkan sesi ini kepada anda dengan harga cuma RM250 SAHAJA.

Ya! Jangan terkejut... Kesemua 18 module dalam sesi ini hanya sekadar RM250 sahaja!

Jika nilai ilmu ini dapat membantu mengeluarkan dari”stuck & takut” yang tidak berpenghujung,

apa sangatlah pelaburan anda ini berbanding hasil yang anda akan dapat

Jika anda berminat untuk mendapatkan Sesi Coaching ini

Boleh klik butang "Dapatkan Sekarang!" dibawah!

OPSS.. TUNGGU DULU!