Nak ada

PRODUK JENAMA SENDIRI?

Pening Tak Tahu Nak Buat Produk Apa?

Mari Saya Tunjukkan Anda Produk Jenama Sendiri Yang Mudah Untuk dimulakan Dengan Kos Yang Rendah Serta Produk Sentiasa Ada Permintaan Yang Tinggi! Walaupun Dalam Fasa PKP!

Assalammualaikum & salam sejahtera!

Ya! Sekarang ni.. siapa je yang tak tahu pasal produk jenama sendiri kan?

Kat Malaysia ni, kebanyakkan JUTAWAN MUDA yang terlihat di platform media sosial ni 60% adalah Pengasas Produk Jenama Sendiri, ini bermaksud perkembangan Ekonomi Industri Kecantikkan dimalaysia Berkembang dengan cepatnya!

Anda fikir semua ini karut? Biar kami beri sedikit penjelasan. Saban tahun semakin ramai anak muda sudah pun beralih untuk mempunyai produk jenama sendiri untuk dipasarkan dengan kemajuan teknologi melalui pengaruh didalam Media Sosial masing-masing. Tidak dapat dinafikan lagi, pendapatan mereka sememangnya amat tinggi sehingga 7-8 angka setahun!

Sudah tentu kita tidak terkecuali untuk mencuba nasib bukan? Sekurang-kurangnya kita perlu berusaha dan berikhtiar untuk menambahkan pendapatan kita juga keluarga!

Kami yakin, anda juga salah seorang daripadanya!

“YA BETUL SANGAT TU... SAYA NAK BUAT PRODUK, TAPI TAKDE MODAL BESAR DAN TAK TAHU NAK MULAKAN MACAM MANA”

Mesti anda tidak percaya, ada ke produk jenama sendiri dengan modal rendah?

Lebih-lebih lagi bila memikirkan siapa yang akan buat benda-benda ini:

Anyway, jangan risau! Jika anda berhasrat untuk memiliki jenama sendiri, inilah ruangan page yang patut anda baca sampái habis.

Jawap Terlebih Dahulu Soalan Ini!

Jika jawapan anda YA!, anda sangat bertuah kerana...

Buat Pertama Kalinya.. Kami Dedahkan

PAKEJ OEM BUDGET

Yg Lengkap Termasuk Pendaftaran KKM, Bimbingan Marketing Serta Terbukti Anda Akan Nikmati Penjimatan Luar Biasa & Tiada Lagi Seumpamanya!

“YA YA YA ! .. INI LAH YANG SELAMA BERMAIN DIFIKIRAN SAYA, SAYA DAH LAMA CARI JALAN TAPI MASIH TAK JUMPA”

“YES! FINALLY..NI LAH PAKEJ YANG SAYA TUNGGU2, DAH LAMA SAYA NAK MACAM NI…”

10 Tawaran Menakjubkan hanya dalam

PAKEJ OEM BUDGET

Membuatkan Anda Tak Senang Duduk!!

PRODUK BERKUALITI DAN FORMULASI YANG TERBAIK

Kami akan senaraikan kepada anda 4 Jenis Formula Baru & Terkini yang telah di hasilkan oleh Senior R&D Chemist yang berpengalaman & terbaik dalam bidang ini. Tentunya formula ini akan menghasilkan produk kualiti yang terbaik. Kunci Produk Yang Bagus, Pelanggan akan lebih setia!

ANDA DAPAT 3 JENIS PRODUK DALAM 1 HARGA

Iya, Sebelum anda tanya, Kami senaraikan terus Dua Belas (12) Produk Paling Tinggi Permintaan Pelanggan. Jadi. Anda boleh Pilih Sendiri, Mix & Match yang mana bersesuaian dengan Market Demand anda. Anda boleh pilih 3 daripada 6 pilihan tu, Best kan?

MOQ TERENDAH DIPASARAN OEM SEMALAYSIA

Sungguh! Kami satu satunya Pengilang OEM yang berikan anda Tawaran MOQ terendah di pasaran, 200 unit setiap produk. Bermakna (3produk x 200 unit. = 600 unit) . Direct Kilang, bukan orang tengah ye

HARGA PALING TAK MASUK AKAL

Daripada harga asal total keseluruhan pakej bernilai RM12,000 - RM15,000 , Namun, dengan Pakej Budget OEM ini, Anda tak perlu bayar pada harga tersebut, anda hanya akan bayar RMXXXX shj, ehhh berapa tu , teruskan bacaan…

ANDA TAK PERLU CARI PACKAGING DARI LUAR

Anda tak tahu di mana anda boleh mendapatkan design botol serta serta packaging yang menarik? Jangan buang masa, baik masa itu penuhkan dengan persediaan sebelum produk sampai ke tangan kerana hal berkaitan packaging botol, kami sediakan, anda tinggal pilih sahaja. mudah bukan?

ANDA DAPAT DESIGN YANG TERKINI & TRENDING ZAMAN MILINEA

Hah! Ini yang paling mustahak! Ramai orang tak tahu design juga mempengaruhi emosi pelanggan untuk membeli ! Jadi, kami tunjukkan pelbagai pilihan design yang trending, milinea dan bukan yang dah lapuk ditelan zaman !

ANDA DAPAT PRODUK SIAP PASANG STICKER & PRINTED ON BOTTLE

Walaupun produk dalam kuantiti yang sedikit, real product mestilah kena maintain ONZ sebab tu , pemilihan sticker atau teknologi Printed On Bottle antara yang paling anda jangan terlepas pandang ! Sebab tu dalam pakej ini kami sediakan untuk anda!. Yehuu.

PENDAFTARAN KKM UNTUK PRODUK ANDA, KAMI BERIKAN TERUS TANPA SOAL

Awas kepada perkara ini ! Jika anda tidak mematuhi undang-undang & akta jualan produk kecantikkan, ianya mungkin akan menggugat perniagaan produk kecantikkan anda, Silap haribulan, anda mungkin kerugian besar dan penat untuk menjawab dengan pelanggan mahupun pihak berkuasa! Jadi kami mudahkan dengan daftarkan sekali pendaftaran produk anda kepada KKM.

KAMI SEDIAKAN LABTEST UNTUK PERTAMA KALI PRODUK DIKELUARKAN

Ramai founder produk terlepas bab “Labtest” ini, Akibatnya bila ada pihak berkuasa datang untuk memantau keselamatan produk, dah jadi kelam kabut baru nak buat. Harus diingatkan labtest ini bertujuan untuk memastikan setiap penghasilan produk tidak mengandungi bahan merbahaya. Sangat berguna untuk rujukan pelanggan dan pihak berkuasa! Penting!

DAPAT 1 SESI KELAS BIMBINGAN MARKETING - STRATEGY PRODUCT LAUNCHING TERKINI

Produk dah ada, ilmu untuk pasarkan produk pun wajib ada! Kini secara rasminya anda mahu memulakan perniagaan produk secara ONLINE mahupun OFFLINE!

Dalam kelas i ini kami tunjukkan Formula nak menetapkan harga jualan, harga agen/stokis , Flow step by step bagaimana nak lancarkan produk sebelum produk sampai ditangan. Paling penting juga RAHSIA menjadikan media sosial anda lubuk dapatkan jualan berganda-ganda

Ianya bukan sahaja penting untuk memastikan perniagaan anda mematuhi undang-undang, ianya juga dapat meningkatkan kredbiliti dan kepercayaan pelanggan terhadap perniagaan anda!

TAPI, SEBELUM TU, WAJIB ANDA TAHU SIAPA KAMI ! KERANA KALAU TAK KENAL, MAKA TAK CINTA. ECEWAHHH

Kami ialah MOHA BIOTECH Manufacturing Sdn Bhd merupakan Pengilang Produk Kosmetik, Minuman Kesihatan dan mempunyai pasukan yang berpengalaman dalam bindang menghasilkan produk jenama sendiri. Syarikat ini di miliki sepenuhnya oleh Bumiputera dan terletak di Kulai, Johor. Inisiatif kami adalah membantu Founder Produk mendapatkan produk jenama sendiri dari segi formulasi, produk yang berkualiti, rekaan label, botol sehingga produk siap sepenuhnya disamping bimbingan pemasaran sebelum melancarkan jualan di pasaran.

"WAH, SAYA TAK SABAR LA PULAK NI, TOLONG SAYA NAK TAHU SANGAT PAKEJ TU MACAM MANA?"

Nanti dulu! Saya ada berita gembira untuk anda!

Jika anda dapatkan Pakej OEM Budget ini hari ini juga! Saya akan berikan anda 2 BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi penghasilan produk anda hingga ke level profesional!

2 Bonus Special!

VOUCHER RM100 PACKAGING KOTAK DARI SUPPLIER KOTAK TERPILIH KAMI.

Dalam pakej ini, kami berikan fullpackaging berserta sticker atau printed on bottle, namun produk anda akan lebih menarik jika anda buatkan bersama dengan kotak, Oleh itu , kami hadiahkan RM100 Voucher yang anda boleh tebus jika anda buat kotak dengan supplier kami, SPECIAL untuk anda sahaja ya!

EBOOK KOLEKSI COPYWRITTING UNTUK IKLAN INSTAGRAM & FB KHUSUS PRODUK KECANTIKKAN BERNILAI RM70

Koleksi copywritting untuk iklan ini kami berikan diberikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar dan telah menghasilkan jualan sehingga 4-5 angka sepanjang kami membuat jualan retails. Anda mungkin tidak akan menjumpai copywritting ini di mana-mana tempat.

Fuh, demikianlah VALUE yang bakal anda perolehi melalui PAKEJ OEM BUDGET ini. Memang hebat kan?

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam usaha anda membina sebuah perniagaan produk kecantikan jenama sendiri yang menguntungkan.

"Berapakah Harga Pakej Ini?"

Terus-terang saya katakan! Nilai keseluruhan yang terkandung di dalam pakej ini adalah sangat bernilai dan tidak murah!

Ini ianya adalah hasil daripada kajian sebenar dan pengalaman kami menjadi pengilang untuk lebih dari 200 founder sejak 8 tahun yang lalu.

Dengan memiliki pakej ini, ianya akan dapat menjimatkan masa, tenaga serta wang anda untuk mencuba secara trial-and-error sewaktu ingin memulakan bisnes produk kecantikkan jenama sendiri anda!

Baiklah, tanpa melengahkan masa lagi, saya tawarkan ebook ini kepada anda dengan harga cuma RM8,000 SAHAJA.

Ya! Jangan terkejut... Kesemua 12 value ini hanya sekadar RM8,000 sahaja! harga asal RM15,000, anda jimat lebih RM4K

Jika anda berminat untuk mendapatkan Pakej OEM Budget ini!

Boleh klik butang dibawah!